Erelonen 

 

E-Law Advocatenkantoor wenst haar transparante manier van werken alvast te tonen in navolgende informatie over haar tarieven.

 

Er wordt één basistarief gehanteerd van € 110,00 (excl. BTW) per uur. In overleg met u kan dit tarief – ten gevolge van factoren zoals urgentie en complexiteit – worden gewijzigd.

 

Indien het dossier zich hiertoe leent, kan tevens overeengekomen worden om te werken via een forfait info of via een zogenaamde ‘succes fee’ info .

 

E-Law Advocatenkantoor werkt met voorschotfacturen. Het bedrag en de frequentie van deze facturen wordt in overleg bepaald.

 

Tweemaandelijks worden er u overzichten van de geleverde prestaties en de hiertegenover staande erelonen en kosten bezorgd. Op die manier heeft u ten allen tijde een overzicht van de geleverde inspanningen en bijhorende kosten. Bij overschrijding van het gefactureerde bedrag wordt er u een nieuwe voorschotfactuur gericht.

 

Bij het afsluiten van het dossier wordt er een gedetailleerde eindfactuur opgesteld, waarvan uiteraard alle betaalde voorschotten in mindering worden gebracht.

 

Heeft u nog aanvullende vragen? Wij vernemen het graag.

 

 

Sitemap

 

Home

Expertise

Arbeidsrecht

Aanwerving

Tewerkstelling

Ontslag

Sociale Zekerheidsrecht

Over ons

Onze cliënten

Werkgevers

Zelfstandigen

Werknemers

Diensten

Advisering / Audit

Onderhandeling / Bemiddeling

Procedure

‘In house’ bijstand

Erelonen

Contact

Contact

 

Kantoor Hasselt

Kuilbergstraat 79

B-3511 Hasselt (Stokrooie)

 

Kantoor Turnhout

Rubensstraat 104/31

B-2300 Turnhout

 

M. +32 (0)496/56.26.35

T.  +32 (0)14/471.847

F.  +32 (0)11/764.715

 

E.  info@employmentlaw.be

 

 

 

 

 

 

 

Discalimer Beroepsaansprakelijkheid Privacy